NATURETTE pyykkietikka Mandariini, 500ml – kotimainen, ekologinen, luomu

NATURETTE pyykkietikka Mandariini, 500ml – kotimainen, ekologinen, luomu

14,90 

Varastossa

Vertaa

Kuvaus

Natureten arvot pohjautuvat eettisyyteen ja luonnon kunnioittamiseen. Laadukkaat raaka-aineet joita käytämme, ovat puhtaita ja uusiutuvia luonnonainesosia. Kaikki tuotteet ovat 100% luonnollisia, ilman keinotekoisia ja haitallisia ainesosia. Huomioimme ympäristöystävällisyyden ja eettisyyden aina tuotteen valmistuksesta tuotteen hävittämiseen. Naturette lahjoittaa Suomen luonnonsuojeluliitolle jokaisesta myydystä tuotteesta 5%:ia. Vuoden 2018 lahjoituskohde ovat Suomen vesistöt, koska Naturette haluaa olla mukana puhdistamassa Suomen kauniita järviä mikromuovista, mitä muun muassa kosmetiikkateollisuus aiheuttaa.

Naturetten pyykkietikka on täysin luonnollinen ja biohajoava huuhteluaine. Tuote ei kuormita
ympäristöä ja on turvallinen käyttää myös kaikenikäisten lasten vaatteisiin. Pyykkietikoissa käytetään  vain luomulaatuista väkiviinaetikkaa, luomulaatuista aloe veraa ja 100% eteerisiä öljyjä, joista suurin osa on luomutuotantoa. Tuote on lisäksi pakattu kierrätettävään muovipulloon ja myös etiketti on kierrätyskelpoinen.

Pyykkietikkaa voidaan käyttää kaikkien sellaisten tekstiilien huuhtelussa, mitkä sietävät
huuhteluaineen käyttöä. Tuote soveltuu myös kestovaippojen pesuun (kestovaippojen pesuohjeessa lukee usein, että ei suositella huuhteluaineen käyttöä.) Tuotetta voidaan käyttää myös tekstiilien raikastamiseen, silittämiseen, kuivausrumpuun ja siivoukseen.

Mandariini on keskivoimakkaan tuoksuinen pyykkietikka. Tuoksu on voimakkaan makea ja sitruksinen. Mandariiniöljy on hieman muita sitrustuoksuja lempeämpi. Pullon avatessa tuoksu on suhteellisen voimakas, mutta pyykkiin ei jää kuivuttuaan vahvaa tuoksua, ainoastaan erittäin kevyt tuoksu. Mandariin tuoksu helpottaa stressin oireita, unettomuutta ja vanhan kiinalaisen tiedon mukaan se säätelee elämänenergioita. Muista säilyttää viileässä ja auringon valolta suojattuna.

Käyttö huuhteluaineena: Mittaa 1-3 rkl pyykinpesukoneen huuhteluaineelle tarkoitettuun
lokeroon. Käytä vain huuhteluaineen sietäville tekstiileille.

Käyttö tekstiilien raikastamiseen: Mittaa suihkepulloon 1 osa pyykkietikkaa ja 9 osaa vettä.
Suihkuta tekstiilille.

Käyttö kuivausrummussa: Laimennetaan suihkepulloon noin 1 osa pyykkietikkaa ja 9 osaa vettä ja suihkutetaan kosteisiin tekstiileihin kuivausrummussa.

Käyttö silityksessä: Suihkepulloon laimennetaan noin 1 osa pyykkietikkaa ja 9 osaa vettä ja
suihkutetaan silitettävälle tekstiilille ennen silittämistä.

Käyttö siivouksessa: Pyykkietikkaa voidaan käyttää monipuolisesti siivouksessa. Se ei jätä tahroja,desinfioi, kirkastaa ja poistaa hajut. Laimenna pyykkietikkaa suihkepulloon 1 osa pyykkietikkaa ja 9 osaa vettä ja suihkuta puhdistettavalle pinnalle. Lopuksi pyyhi rätillä. Voidaan käyttää myös koville pinnoille, kuten kylpyhuoneen kaakeleille ja pesualtaille, sekä peilipinnoille. Vinkki! Kokeile pestä myös lattiat tällä.

Riittoisuus: Riittää noin 20-60 koneelliseen pyykkiä. Ravistettava ennen käyttöä.

Varoitus: Vältä aineen joutumista silmiin. Säilytä lasten ulottumattomissa. Ei nautittavaksi.
Varastoi kuivassa ja viileässä.

Ainesosat: luomu väkiviinaetikka 5-<10%, luomu aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloe vera), Citrus Nobilis Peel Oil (mandariini 100% eteerinen öljy), C-vitamiini (aloen säilöntäaine), luomu sitruunahappo (aloen säilöntäaine), Aqua

Aloe Vera jota käytämme on mahdollisimman luonnonmukaisesti viljelty ja kerätty. Aloe vera koostuu käsin poimitun ja kypsänä kerätyn aloen hienoimmasta ja laadukkaasta sisägeelistä. Stabiloidun aloen sisägeelin osuus on jopa 99,7 %. Aloe raaka-aineena on pakattu ekologiseen pahvipakkaukseen. Aloen säilöntäaineena on käytetty vain luonnollista C-vitamiinia ja luomu sitruunahappoa.

error

Lisätiedot

Paino 500 g