NATURETTE Siivoussuihke Makea Sitrus, 500ml – vegaaninen, 100% luonnollinen, kotimainen

NATURETTE Siivoussuihke Makea Sitrus, 500ml – vegaaninen, 100% luonnollinen, kotimainen

13,50 

Varasto loppu

Vertaa

Kuvaus

Natureten arvot pohjautuvat eettisyyteen ja luonnon kunnioittamiseen. Laadukkaat raaka-aineet joita käytämme, ovat puhtaita ja uusiutuvia luonnonainesosia. Kaikki tuotteet ovat 100% luonnollisia, ilman keinotekoisia ja haitallisia ainesosia. Huomioimme ympäristöystävällisyyden ja eettisyyden aina tuotteen valmistuksesta tuotteen hävittämiseen. Naturette lahjoittaa Suomen luonnonsuojeluliitolle jokaisesta myydystä tuotteesta 5%:ia. Vuoden 2018 lahjoituskohde ovat Suomen vesistöt, koska Naturette haluaa olla mukana puhdistamassa Suomen kauniita järviä mikromuovista, mitä muun muassa kosmetiikkateollisuus aiheuttaa.

Käyttö: Suihkuta pinnalle ja pyyhi kostealla liinalla. Huuhtelua ei tarvita.

Appelsiinin ja mandariinin tuoksuinen siivoussuihke yleispuhdistukseen, ei jätä raitoja. Kevyesti vaahtoava. Naturetten siivoussuihkeet valmistetaan käsin Suomessa käyttäen kasviöljypohjaisia raaka-aineita. Tuote on vegaaninen, 100% luonnollinen, eläinkokeeton, parabeeniton, GMO-vapaa ja se ei sisällä synteettisiä säilöntäaineita. Tuoksu saadaan 100% eteerisistä öljyistä.  Siivoussuihke on turvallinen käyttää ja nyt voi ottaa myös pienet lapset mukaan siivoukseen!

Tuoksusta: Appelsiinin ja mandariinin raikas ja hieman makea tuoksu on monen mieleen. Appelsiinin tuoksu on suosittu pesuaineissa, koska se on kevyt ja raikastaa huoneilmaa. Mandariini ja appelsiini yhdessä toimivat erinomaisesti ja täydentävät toisiaan. Ne ovat antibakteerisia öljyjä. Ei liian voimakkaasti tuoksuva, vaan kevyt ja miellyttävä. Tuoksu haihtuu vähän ajan kuluessa pinnalta pois.

Sisältö: Sisältö: 5-15% ionittomia tensidejä (Decyl Glucoside), Distilled Water (tislattu vesi), luomu väkiviinaetikka 5-<10%, Sodium Chloride (Himalajan ruususuola), luonnonmukainen Citrus acid (sitruunahappo), luomu Sitrus Sinensis (100% appelsiinin eteerinen öljy), luomu Sitrus Nobilis Peel Oil (100% mandariinin eteerinen öljy)

Varoitukset: Ärsyttää silmiä. Jos ainetta joutuu silmiin, huuhtele runsaalla vedellä. Jos silmä ärsytys jatkuu: hakeudu lääkäriin. Säilytä lasten ulottumattomissa

error

Lisätiedot

Paino 500 g