Teepuu shampoopala rasvaiselle hiukselle (Flow Cosmetics,Suomi), 100g

10,50 

Varasto loppu

Vertaa

Kuvaus

Teepuu shampoopala on voimakkaasti pesevä pala, joten se kannattaa valita jos joudut pesemään hiuksesi joka päivä tai joka toinen päivä siksi että hiuksesi rasvoittuvat. Jos peset hiuksesi muista syistä joka päivä (kuten liikunta ja hikoilu tai muotoilutuotteiden käyttö), sinulle riittää miedompikin shampoo.

Teepuu shampoopala sisältää talineritystä tasapainottavaa teepuu öljyä ja hiuspohjaa sekä ihoa puhdistavia rosmariinin sekä piparmintun yrttejä. Pesee puhtaaksi tehokkaasti ja pidentää pesukertojen väliä. Kokeile myös hiuspohjan ongelmille.  Tämä pala on kokeilemisen arvoinen erityisesti jos kärsit rasvaisesta hilseestä tai seborreasta.

Teepuu-palan voit valita myös sellaisessa tapauksessa, jos et ole päässyt eroon alkutahmeudesta shampoopalan kanssa. Silloin voit tarvita hetkellisesti vahvemmin puhdistavan palan.

Shampoopala ryhdistää hiuksia ja tekee ne ilmaviksi ja kiiltäviksi.

Saippuapohjainen shampoopala on täysin ekologinen, se on tehty luomukasviöljyistä, – yrteistä ja- eteerisistä öljyistä. Se ei sisällä säilöntäaineita, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita eikä myöskään mineraaliöljyjä. Ja mikä parasta; siitä ei jää muovipulloa jätteeksi!

Valmistusaineet:
Sodium Cocoate*, Butyrospermum Parkii Butter*, Aqua, Ricinus Communis Seed Oil*, Moroccan Lava Clay, Rosmarinus Officinalis Herb*, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil*, Cedrus Atlantica Wood Oil*, Lavandula Hybrida Oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Linalool**, Limonene**, Geraniol**.

* = villinä kasvanut tai sertifioitu luomuraaka-aine
** = esiintyy luonnostaan eteerisissä öljyissä

Valmistusmaa Suomi.

Jos shampoopalan käyttö ei ole tuttua, katso Flow-Cosmeticsin video, kuinka käytät shampoopalaa; klikkaa TÄSTÄ

error

Lisätiedot

Paino 105 g