ADELIINA Siivoussuihke 500ml – kotimainen, vegaaninen

12,90 

Tällä valmiilla siivoussuihkeella siivoat kaikki kodin kovat pinnat luontoa säästäen. Tuotteessa on tehostettu rasvan irroitus, joten se sopii loistavasti esim. keittiön pinnoille.

Saatavuus: Varastossa

Vertaa

Adeliina on puhtaasti erilainen kodinpuhdistukseen keskittynyt tuoteperhe. Adeliinan tuotteet ovat korkealaatuisia, kotimaisia, biohajoavia ja ekologisia. Ne ovat myös vegaanisia ja säästävät aidosti luontoa. Tuotteilla on oikeus käyttää suomalaisen työn avainlippua.

Tällä valmiilla siivoussuihkeella siivoat kaikki kodin kovat pinnat luontoa säästäen. Tuotteessa on tehostettu rasvan irroitus, joten se sopii loistavasti esim. keittiön pinnoille. Kätevä pumppupullo tekee siivouksesta helppoa, vain suihkaus ja pyyhkäisy!

Ainesosaluettelo: Aqua, Alcohol, 1-(2-butoxy-1-methylethoxy)propan-2-ol, fatty alcohol ethoxylate, t-butyl-alcohol, trideceth-12, tetrasodium iminodisuccinate, quarternary ammonium compunds, c12-14-alkyl(hydroxyethyl)dimethyl,ethoxylated,clorides, Perfume, laurylamine dipropylenediamine, benzisothiazolinone, methylisothiazolinone, CI 59040, CI 42090
Ionittomia tendsidejä <5%

Paino 500 g
Vieritä ylös