Carita Cosmetiikka ei tahmaava kotimainen, vegaaninen palashampoo Kookos, 80g

12,80 

Tässä shampoossa puhdistavana ainesosana toimii kookosöljypohjaiset ainesosat. Kookosmaitojauhe tasapainottaa herkkää päänahkaa.

Saatavuus: Varastossa

Vertaa

Vihdoinkin shampoopala, mikä on kehitetty nimenomaan tahmaamattomuutta ajatellen!

Joskus palashampoon käyttö loppuu hyvin nopeasti siihen, että hiuksiin jää tahmeus. Tähän tahmeuteen auttaa usein viimeistään etikkahuuhde, mutta jos haluat kokeilla palashampoota, mikä on kehitetty tahmaamattomaksi jo alkutekijöissään, niin se on tässä! Shampoopala pesee hellavaraisesti normaalit ja kuivat hiukset, se ei sisällä lainkaan saippuaa, mikä saattaa joskus tehdä hiukset tahmean tuntuisiksi. Tässä shampoossa puhdistavana ainesosana toimii kookosöljypohjaiset ainesosat. Kookosmaitojauhe tasapainottaa herkkää päänahkaa.

Vaahdota hiukset shampoopalalla mieluummin kaksi kertaa ja jälkimmäisellä kerralla anna shampoon vaikuttaa hiuksissa hetkisen. Näin voit tehostaa hoitavien kasviöljyjen vaikutusta hiuksiisi.

Tarpeen mukaan voit tehdä hiuksillesi omanaviinietikkahuuhtelun. Huuhde on helppo ja edullinen valmistaa: 2 desilitraa vettä ja 2-4 ruokalusikallista omenaviinietikkaa. Huuhde kaadetaan viimeisen pesun jälkeen hiuksiiin ja annetaan vaikuttaa hetki .

INCI: Sodium Cocoyl Isethionate (SCI)*, Sodium Coco Sulphate (SCS)*, Carcinia Indica seed butter (Kokumvoi), Cocos Nutifera Milk Powder (Kookosmaitojauhe), Guar Hydroxypropyltrimonium Cloride (Guarkumi), Pyrus Malus Ferment Filtrate (Omenaviinietikka)

*Kookosöljystä johdettu pinta-aktiivinen ainesosa

Valmistaja: Carita Cosmetics , Nurmijärvi

Paino 90 g
Vieritä ylös