Carita Cosmetiikka kotimainen ,vegaaninen ei tahmaava palashampoo Niitty 80g

12,80 

Niitty-shampoopalassa on kookosöljypohjaisia ainesosia, jotka eivät tahmaa kuten yleensä paloissa oleva saippua.

Varasto loppu

Vertaa

Vihdoinkin shampoopala, mikä on kehitetty nimenomaan tahmaamattomuutta ajatellen!

Joskus palashampoon käyttö loppuu hyvin nopeasti siihen, että hiuksiin jää tahmeus. Tähän tahmeuteen auttaa usein viimeistään etikkahuuhde, mutta jos haluat kokeilla palashampoota, mikä on kehitetty tahmaamattomaksi jo alkutekijöissään, niin se on tässä!

Niitty-shampoopalassa on kookosöljypohjaisia ainesosia, jotka eivät tahmaa kuten yleensä paloissa oleva saippua. Niitty sisältää nokkosta, mikä  ravitsee hiuksia ja ehkäisee hilseen muodostumista. Peltokorte  taas vahvistaa ja tukee hiusten kasvua.

Vaahdota hiukset shampoopalalla mieluummin kaksi kertaa ja jälkimmäisellä kerralla anna shampoon vaikuttaa hiuksissa hetkisen. Näin voit tehostaa hoitavien kasviöljyjen vaikutusta hiuksiisi.

Tarpeen mukaan voit tehdä hiuksillesi omanaviinietikkahuuhtelun. Huuhde on helppo ja edullinen valmistaa: 2 desilitraa vettä ja 2-4 ruokalusikallista omenaviinietikkaa. Huuhde kaadetaan viimeisen pesun jälkeen hiuksiiin ja annetaan vaikuttaa hetki .

INCI: Sodium Cocoyl Isethionate (SCI)*, Sodium Coco Sulphate (SCS)*, Carciania Indica Seed Butter (Kokumvoi), Urtica Dioica (Nokkonen), Equisetum Arvense (Peltokorte), Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride (Guarkumi), Pyrus Malus Ferment Filtrate (Omenaviinietikka), Backhousia Citriodora Leaf Oil (eteerinen sitruunamyrttiöljy)**

*kookosöljystä johdettu pinta-aktiivinen ainesosa

** sisältää luonnostaan: Citral, Geraniol, Linalool

Valmistaja: Carita Cosmetics , Nurmijärvi

Paino 95 g
Vieritä ylös