Laadukas hampaidenhoitosetti, materiaali terästä

16,95 

Nämä Saksassa valmistetut instrumentit ovat terästä ja tehtaalla huolellisesti tarkastettu ja testattu mm. että kestävät keittämisen , joten instrumentit saa myös desinfioitua.

Varasto loppu

Vertaa

Halusin itse testata antaisiko oma Kivatkamat-koiramme Mara antaa minun hoitaa hampaansa, kiltti koira kun on muutenkin. Tilasin tämän setin itselleni ja näin ollen voin tätä kauppiaana suositella omien kokemusten kautta lämpimästi jokaiselle lemmikin omistajalle, kenen lemmikki kaipaa hammashoitoa ja on niin kiltti, että se myös kotioloissa onnistuu! 🙂

Setti sisältää 4kpl erilaista tuplapää instrumenttia (yhteensä siis 8 päätä) sekä kätevän peili-instrumentin. Intsrumentit on pakattu siististi tekonahkaiseen koteloon, joten ne pysyvät aina siististi ja turvallisesti tallessa seuraavaa käyttöä varten.

Nämä Saksassa valmistetut instrumentit ovat terästä ja tehtaalla huolellisesti tarkastettu ja testattu mm. että kestävät keittämisen , joten instrumentit saa myös desinfioitua.

Lemmikkien, kuten ihmistenkin, hammashoito on tunnestusti todella kallista, mutta nyt voit parhaassa tapauksessa tehdä sen itse ja säästää pitkän pennin.

Olethan aina todella varovainen instrumenttien kanssa, osa niistä on todella teräviä.  Jokainen puhdistaa lemmikin hampaat siis omalla vastuulla ja harkintaa käyttäen. Jos koira tai kissa nukutetaan jonkun operaation vuoksi, voit kokeilla esim. tällöin itse putsata hampaita ennenkuin lemmikkisi herää. Kilteimpien lemmikkien kanssa hampaiden putsaus voi onnistua myös hereillä ollessa, mutta tosiaan varovaisuutta silloin! Tarkasta aina ennen käyttöä että kierrettävä pää on varmasti kiinni kunnolla varressa!

Vinkki: Tästä setistä riittää vaikka kahdelle! Osta ystävän kanssa puoliksi!

Tästä linkistä voit katsoa kuinka meidän hammashoito sujui ensimmäisellä kerralla näiden välineiden kanssa. 🙂

Materiaali: Teräs
Valmistusmaa: Saksa

 

Paino 150 g
Vieritä ylös