Hantaaki Monitoimiheijastin-talutin by Kana Collection

27,50 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,
Vertaa

Koiran talutin Hantaaki on ihan huippu heijastintalutin. Taluttimessa yhdistyy perusmallisen taluttimen ja monitoimitaluttimen edut. Turvallinen talutin on 250 cm pitkä ja siinä on kolme käsilenkkiä eli hantaakia aseteltuna strategisesti niin, että talutin on erittäin helppo napata lyhyemmäksi ja päästää pidemmäksi tarvittaessa. Taluttimen pehmustettu käsilenkki tuntuu taluttajasta mukavalta käyttää. Voit unohtaa taluttimen rullaamisen kireästi käden ympäri. Saat helposti ohitustilanteessa koiran viereesi nappaamalla koiraa lähinnä olevasta käsilenkistä kiinni.

Talutin on valmistettu litteästä nylonnauhasta, jonka mukavaan käsituntumaan on suunnittelussa kiinnitetty erityistä huomiota. Päätykäsilenkki on pehmustettu ja kahdessa ylimmässä käsilenkissä on metallirengas. Huippuhyvä heijastin antaa näkyvyyttä liikenteessä.

KOKO:

S – leveys 1,7 cm, pituus 250 cm, pieni liipasinlukko
M – leveys 2,2 cm, pituus 250 cm, keskikokoinen liipasinlukko

3M Scotchlite -heijastinnauha koko pituudelta sekä käsilenkeissä.

Toimitus suoraan tehtaalta 2-4 päivässä. Huom! Mikäli käy niin hassusti, ettei tuotetta jostain syystä ole tehtaan varastossa, otamme teihin yhteyttä ja ilmoitamme tuotteen poikkeavan toimitusajan. 

Paino 150 g
Koko

S, M

Väri

musta, pinkki, turkoosi, violetti

Vieritä ylös