Magneettiripset ,vegaaniset, 2 mallia

12,50 

Saatavana kaksi ihanaa mallia, joilla saat luotua näyttävyyttä ripsiin ihan joka päivä, tai vain juhlahetkiin.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsana tuotteelle
Vertaa

Tämän hetken hittituote kaikille ketkä haluavat saada näyttävät ripset nopeasti (vaatii kyllä opettelua että laitosta tulee nopea, mutta onnistuu harjoittelulla!) ja edullisesti. Saatavana kaksi ihanaa mallia, joilla saat luotua näyttävyyttä ripsiin ihan joka päivä, tai vain juhlahetkiin.

Ripset ovat synteettiset, ja siksi myös vegaaniset ja niissä on kolme hyvin pitävää magneettia. Ripsinauha jossa ripset ovat kiinni on musta. Kotelossa on 4 kpl ripsinauhoja, eli molempiin silmiin kaksi kappaletta. Ripset tulevat kotelossa, mutta kotelo EI ole magneettinen.

Taivuttele ripsiä ennen laittoa saadaksesi ripset mahdollisimman elastiseksi .Levitä ripsiin kerros ripsiväriä ennen magneettiripsien laittamista. Suosittelemme myös leikkaamaan ripsinauhan kahtia tai kolmeen osaan, jolloin laittaminen on helpompaa (tai leikkaamaan alapuolelle tulevan nauhan osiin ja yläpuolelle tuleva kokonaisena/lyhennettynä), tai voit käyttää ripsiä esim. vain ulkonurkkaan tupsuina korostamaan katsetta (kuvassa laitettu henkilölle nro 3 ripsien tupsut)

Ripsien laittotekniikan opiskelu vaatii kärsivällisyyttä ja aikaa, mutta onneksi netti on pullollaan hyviä vinkkejä ja käyttöohjeita, joiden avulla varmasti onnistut! Kannattaakin hakea hakukoneella ja Youtubesta hakusanoilla ”magneettiripset” tai englanniksi ”magnetic lashes” niin löydät satoja vinkkejä ja ohjeita ripsien käyttöön, joilla helpotat opetteluprosessia.

Tässä lyhyt ohje ripsien käyttöön:
1) Taivuttele mageneettiripsiä ennen laittoa, jos haluat, voit leikata ripset osiin.
2) Levitä ripsiin kerros ripsiväriä
3) Katso kotelosta pari ripsiä valmiiksi (tunnistat alapuolelle tulevat ripset siitä,  että ripsien alapuoleisen ripsinauhan silmän sisänurkkaan tulevat ripset ovat lyhyemmät kuin ulkonurkkaan tulevien)
4)Asettele ripsien yläpuoleinen nauha / nauhan pala ripsien päälle
5) Pidä silmä räpyttämättä, ja asettele alapuolelle tuleva ”vastakappale”lähelle ripsirajaa, magneetit tarttuvat kiinni toisiinsa ja omat ripset jäävät magneettiripsien ”väliin”.

Ole varovainen kun irroitat magneettiripsiä ettet revi niitä väkisin irti! Tällöin omat ripset voivat vaurioitua tai irrota mukana.

Huom! Magneettiripset luetaan kosmettiikka/hygieniatuotteisiin eikä niillä näin ollen ole palautusoikeutta hygieniasyistä! 

Mikäli allergiaoireita tai muuta epämääräistä tuntemusta tulee ripsien käytöstä silmiin , suosittelemme käytön lopettamista heti.

Ripsien pituus: n. 1,2cm

Paino 100 g
Magneettiripsien malli

Nro 3, Nro 4

Vieritä ylös