NATURETTE Kodinpuhto siivoussaippua Appelsiini- ekologinen, luomu, 120g

13,40 

Kodinpuhto saippuat valmistetaan luomu kookos-, ja oliiviöljystä. Tuoksu saadaan luomu 100% eteerisistä öljyistä.

Varasto loppu

Vertaa

Natureten arvot pohjautuvat eettisyyteen ja luonnon kunnioittamiseen. Laadukkaat raaka-aineet joita käytämme, ovat puhtaita ja uusiutuvia luonnonainesosia. Kaikki tuotteet ovat 100% luonnollisia, ilman keinotekoisia ja haitallisia ainesosia. Huomioimme ympäristöystävällisyyden ja eettisyyden aina tuotteen valmistuksesta tuotteen hävittämiseen. Naturette lahjoittaa Suomen luonnonsuojeluliitolle jokaisesta myydystä tuotteesta 5%:ia. Vuoden 2018 lahjoituskohde ovat Suomen vesistöt, koska Naturette haluaa olla mukana puhdistamassa Suomen kauniita järviä mikromuovista, mitä muun muassa kosmetiikkateollisuus aiheuttaa.

Kodinpuhto saippuat valmistetaan luomu kookos-, ja oliiviöljystä. Tuoksu saadaan luomu 100% eteerisistä öljyistä.Saippuoiden ylirasvoitus prosentti on 0%, jotta pesuteho on laadukas.

Kodinpuhto sopii kaikille kodin koville pinnoille, jopa tiskaamiseen ja ikkunan pesuun. Myös kengät ja rukkaset voidaan pestä saippualla. Saippuaa voidaan käyttää sellaisenaan, hieromalla kostutettua siivousliinaa saippuan pintaan tai raastamalla veden sekaan. Todella monikäyttöinen ja riittoisa tuote.

Saippua pakataan ekolaatuiseen ruskeaan paperiin, ja päällä oleva etiketti on maatuvaa paksua paperia.

Ainesosat: Sodium Cocoate (luomu saippuoitu kookosöljy), Sodium Olivate (luomu saippuoitu oliiviöljy), Distilled water (tislattu vesi), Glyserin (glyseriini), Citrus Sinensis (luomu 100% appelsiinin eteerinen öljy)

Koko:120g

Valmistus: LuovaStore,  Suomi, Mänttä-Vilppula

Toimitus pakettina, koska paksuus yli 3cm. Samaan pakettiin kannattaakin valita muitakin kivoja tuotteita verkkokaupastamme!

Paino 160 g
Vieritä ylös