Ale!

NATURETTE siivoussuihke Pirteä Yrtti , 500ml – ekologinen, kotimainen

13,50  10,50 

Naturetten siivoussuihkeet valmistetaan käsin Suomessa käyttäen kasviöljypohjaisia raaka-aineita.

Varasto loppu

Vertaa

Natureten arvot pohjautuvat eettisyyteen ja luonnon kunnioittamiseen. Laadukkaat raaka-aineet joita käytämme, ovat puhtaita ja uusiutuvia luonnonainesosia. Kaikki tuotteet ovat 100% luonnollisia, ilman keinotekoisia ja haitallisia ainesosia. Huomioimme ympäristöystävällisyyden ja eettisyyden aina tuotteen valmistuksesta tuotteen hävittämiseen. Naturette lahjoittaa Suomen luonnonsuojeluliitolle jokaisesta myydystä tuotteesta 5%:ia

Käyttö: Suihkuta pinnalle ja pyyhi kostealla liinalla. Huuhtelua ei tarvita.

Kevyesti vaahtoava. Naturetten siivoussuihkeet valmistetaan käsin Suomessa käyttäen kasviöljypohjaisia raaka-aineita. Tuote on vegaaninen, 100% luonnollinen, eläinkokeeton, parabeeniton, GMO-vapaa ja se ei sisällä synteettisiä säilöntäaineita. Tuoksu saadaan 100% eteerisistä öljyistä.  Siivoussuihke on turvallinen käyttää ja nyt voi ottaa myös pienet lapset mukaan siivoukseen!

Pirteä yrtti tuoksusta: basilika, rosmariini ja sitruuna. Yrttinen ja mausteinen tuoksu, johon sitruuna tuo ripauksen pirteyttä.
Ei liian voimakkaasti tuoksuva, vaan kevyt ja miellyttävä. Tuoksu haihtuu vähän ajan kuluessa pinnalta pois.

Sitruunan eteerinen öljy on siivoustuotteessa antiseptinen, ehkäisee infektioita ja tuhoaa bakteereja.Puhdistaa ja raikastaa huoneilmaa, neutraloi hajuja ja desinfioi. Rosmariinin eteerisellä öljyllä on desinfioiva ja antibioottinen vaikutus. Se estää lian ja bakteerien leviämisen. Basilikan eteerinen öljy on myös antibakteerinen ja puhdistava.

Materiaali: kierrätettävä PET-muovipullo

INCI: 5-15% ionittomia tensidejä (Decyl Glucoside=biohajoava puhdistava aine)/nonjoniska ytaktiva ämnen, luomu väkiviinaetikka 5-<10%/ekologisk spritättika, Sodium Chloride (Himalajan ruususuola)/Himalayasalt, Distilled Water (tislattu vesi)/destillerat vatten, luonnollinen citric acid (sitruunahappo), luomu Citrus Limon Peel Oil (100% sitruunan eteerinen öljy), Ocinum Basilicum Oil (100% basilikan eteerinen öljy, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil (100% rosmariinin eteerinen öljy).

Valmistaja: LuovaStore, Mänttä-Vilppula, Suomi

Paino 500 g
Vieritä ylös