NATURETTE, Siivousuihke , Raikas Metsä , 500ml – vegaaninen, 100% luonnollinen, kotimainen

13,50 

Eukalyptyksen, männyn ja teepuun tuoksuinen siivoussuihke yleispuhdistukseen, ei jätä raitoja.

Varasto loppu

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,
Vertaa

Natureten arvot pohjautuvat eettisyyteen ja luonnon kunnioittamiseen. Laadukkaat raaka-aineet joita käytämme, ovat puhtaita ja uusiutuvia luonnonainesosia. Kaikki tuotteet ovat 100% luonnollisia, ilman keinotekoisia ja haitallisia ainesosia. Huomioimme ympäristöystävällisyyden ja eettisyyden aina tuotteen valmistuksesta tuotteen hävittämiseen. Naturette lahjoittaa Suomen luonnonsuojeluliitolle jokaisesta myydystä tuotteesta 5%:ia. Vuoden 2018 lahjoituskohde ovat Suomen vesistöt, koska Naturette haluaa olla mukana puhdistamassa Suomen kauniita järviä mikromuovista, mitä muun muassa kosmetiikkateollisuus aiheuttaa.

Käyttö: Suihkuta pinnalle ja pyyhi kostealla liinalla. Huuhtelua ei tarvita.

Eukalyptyksen, männyn ja teepuun tuoksuinen siivoussuihke yleispuhdistukseen, ei jätä raitoja. Kevyesti vaahtoava. Naturetten siivoussuihkeet valmistetaan käsin Suomessa käyttäen kasviöljypohjaisia raaka-aineita. Tuote on vegaaninen, 100% luonnollinen, eläinkokeeton, parabeeniton, GMO-vapaa ja se ei sisällä synteettisiä säilöntäaineita. Tuoksu saadaan 100% eteerisistä öljyistä.  Siivoussuihke on turvallinen käyttää ja nyt voi ottaa myös pienet lapset mukaan siivoukseen!

Materiaali: kierrätettävä PET-muovipullo

Tuoksu: Eukalyptyksen, männyn ja teepuun tuoksuinen, ihanan metsäinen, mutta raikas tuoksu. Yrttinen ja mausteinen tuoksu, johon sitruuna tuo ripauksen pirteyttä. Ei liian voimakkaasti tuoksuva, vaan kevyt ja miellyttävä. Tuoksu haihtuu vähän ajan kuluessa pinnalta pois.

Sisältö: Sisältö: 5-15% ionittomia tensidejä (Decyl Glucoside), Distilled Water (tislattu vesi), luomu väkiviinaetikka 5-<10%, Sodium Chloride (Himalajan ruususuola), luonnonmukainen Citrus acid (sitruunahappo), luomu Eucalyptus Radiata Oil (100% eukalyptyksen eteerinen öljy), Pinus Sylvestris Oil (100% männyn eteerinen öljy), Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil (100% teepuun eteerinen öljy).


Varoitukset:
Ärsyttää silmiä. Jos ainetta joutuu silmiin, huuhtele runsaalla vedellä. Jos silmä ärsytys jatkuu: hakeudu lääkäriin. Säilytä lasten ulottumattomissa

Paino 500 g
Vieritä ylös