NATURETTE suolasaippua – hiili- & teepuu, n. 120g

12,10 

Himalajan ruususuola auttaa tasapainottamaan ihon omaa öljyntuotantoa ja säännöllisesti käytettynä sekä kuiva, että rasvainen iho hyötyvät tästä.

Saatavuus: Varastossa

Vertaa

Naturetten suolasaippuat ovat upean ihon salaisuus. Ne desinfioivat ja puhdistavat ihoa, samalla hellästi kuorien. Himalajan suolan sisältämät mineraalit hoitavat ja parantavat ihoa, sekä tasapainottavat ihon pH:ta. Himalajan suolassa on 84 eri alkuainetta ja mineraalia, juuri kehomme tarpeita vastaavassa koostumuksessa. Säännöllinen suolasaippuan käyttö vähentää ihon rasvaamisen tarvetta, sillä suola sitoo iholle kosteutta – päinvastoin kuin usein ajatellaan. Toki oikein kuivaihoisten on syytä muistaa kokonaisvaltainen ihonhoito – ravinnosta alkaen. Suola auttaa vähentämään epäpuhtauksista aiheutua iho-ongelmia, esimerkiksi mustapäitä ja näppyjä. Antibakteerinen himalajan suola auttaa myös neutraloimaan iholla olevia bakteereja, jotka aiheuttavan hien hajua.

Himalajan ruususuola auttaa tasapainottamaan ihon omaa öljyntuotantoa ja säännöllisesti käytettynä sekä kuiva, että rasvainen iho hyötyvät tästä. Himalajan suola tasoittaa ihon väriä ja rakennetta, tehden ihosta kuulaan ja puhtaan.

Himalajan ruususuola kaivetaan käsin Pakistanista. Tämä kristallisuola onkin puhtainta luonnonsuolaa. Se on noin 250 miljoonaa vuotta vanhaa, erittäin mineraalipitoista suolaa, joka poikkeaa täysin tavallisesta suolasta.

HIILI- & TEEPUU-SAIPPUA:

Luomu raaka-aineista valmistettu himalajan hienoa ruususuolaa ja aloe veraa sisältävä saippua vartalon päivittäiseen pesuun. Soveltuu myös hellävaraisesti käytettynä kasvoille. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti sekaiholle ja akneen taipuvaiselle iholle. Saippua puhdistaa ja desinfioi ihoa samalla hellävaraisesti kuorien. Tuote on väriaineeton.

AINESOSAT: Himalajan ruususuola,saippuoitu luomu kookos-, luomu oliivi- ja luomu risiiniöljy, luomu aloe vera, aktiivihiili, vesi, luomu 100% teepuun eteerinen öljy.

INCI/INGREDIENTS: Sodium Chloride, luomu Sodium Cocoate, luomu Sodium Olivate, luomu Sodium Castorate, luomu Aloe barbadensis Leaf Juice, Charcoal, Aqua, luomu Melaleuca Alternifolia, Limonene*, Linalool.*

*esiintyy luontaisesti eteerisessä öljyssä.

Paino 130 g
Vieritä ylös