Tervetuloa verkkokauppaamme!

Verkkokauppamme näki päivänvalon marraskuussa 2017.  Ajatuksena on tuoda ihania ja kivoja tuotteita niin ihmisille kuin lemmikeillekin, ehkäpä vähän sisustustuotteita ja ylipäänsä mitä vaan ihanaa eteemme tulee, haluamme antaa myös sinulle mahdollisuuden saada sen ja vielä kohtuulliseen hintaan!

Suosimme kierrätystä, joten pakettien pahvilaatikot ja pakkausmateriaali on aina kierrätettyä mikäli mahdollista.  Tuotteet ovat  aina uusia ja pyrimme itse testaamaan tuotteiden toimivuuden ennen myyntiä.

Käytämme verkkomaksualustana Verifonea, jonka kautta voit maksaa ostoksesi turvallisesti ja kätevästi suoraan omasta pankistasi verkkomaksuna.   Toimitamme tuotteet pikimmiten maksun saapumisen jälkeen (ks. tomitusehdot) ja pääset tuota pikaa nauttimaan kaikista näistä kivoista kamoista!  Suurimman osan tuotteista pystymme toimittamaan suoraan postilaatikkoon tai -luukkuun, mutta voit valita myös aina edullisen ja nopean pakettivaihtoehtomme .

Emme vastaa Postin tai kolmannen osapuolen aiheuttamista vahingoista tai menetyksistä tai meistä riippumattomista syistä esim. toimituksen viivästymiseen liittyvistä vahingoista.

Tuotteilla on aina kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän mukainen palautusoikeus edellyttäen että tuote on käyttämätön ja edelleen myyntikelpoinen. Olethan AINA ennen palautusta meihin yhteydessä.  Lisää toimitusehdoista voit lukea ”Toimitusehdot” -osiosta. Toivomme toki että pidät tuotteista niin paljon ettei palautustarvetta tule! Luethan siis huolellisesti tuotteen kuvauksen, ja kysy toki lisää jos joku jää askarruttamaan. Autamme mielellämme!

Lomalla ollessamme ja kesäaikaan toimituksissa voi olla viivettä, ilmoitamme näistä aina kuitenkin erikseen. Normaalisti voit odottaa tuotteen saapuvan 1-7 pvän kuluttua maksun saapumisesta, riippuen oletko valinnut kirjeen vai paketin. Voit myös noutaa yli 10 euron tilaukset sovitusti, lue lisää kohdasta ”Toimitusehdot”. 

Jätäthän meille rohkeasti kehitysideoita tai jos vaikka toivoisit näkeväsi jotain tiettyä myynnissä meillä, kerro siitä. Jos etsit jälleenmyyjää tuotteillesi, ota rohkeasti yhteyttä.

Kivatkamat – iloisen ilmeen verkkokauppa, kivojen kamojen koti! 🙂

Scroll to Top