Tervetuloa verkkokauppaamme!

Verkkokauppamme näki päivänvalon marraskuussa 2017.  Ajatuksena on tuoda ihania ja kivoja tuotteita niin ihmisille kuin lemmikeillekin, ehkäpä vähän sisustustuotteita ja ylipäänsä mitä vaan ihanaa eteemme tulee, haluamme antaa myös sinulle mahdollisuuden saada sen ja vielä kohtuulliseen hintaan!

 Suosimme kierrätystä, joten pakettien pahvilaatikot ja pakkausmateriaali on aina kierrätettyä mikäli mahdollista.  Tuotteet ovat  aina uusia ja pyrimme itse testaamaan tuotteiden toimivuuden ennen myyntiä.

Käytämme verkkomaksualustana Bamboraa, jonka kautta voit maksaa ostoksesi turvallisesti ja kätevästi suoraan omasta pankistasi verkkomaksuna.   Toimitamme tuotteet pikimmiten maksun saapumisen jälkeen ja pääset tuota pikaa nauttimaan kaikista näistä kivoista kamoista!  Suurimman osan tuotteista pystymme toimittamaan suoraan postilaatikkoon tai -luukkuun, mutta voit valita myös aina edullisen ja nopean pakettivaihtoehtomme joko Postin tai Matkahuollon kautta. Emme vastaa Postin tai kolmannen osapuolen aiheuttamista vahingoista tai menetyksistä.

Tuotteilla on aina kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän mukainen palautusoikeus edellyttäen että tuote on käyttämätön ja edelleen myyntikelpoinen. Olethan AINA ennen palautusta meihin yhteydessä.  Lisää toimitusehdoista voit lukea ”Toimitusehdot” -osiosta. Toivomme toki että pidät tuotteista niin paljon ettei palautustarvetta tule! Luethan siis huolellisesti tuotteen kuvauksen, ja kysy toki lisää jos joku jää askarruttamaan. Autamme mielellämme!

Lomalla ollessamme ja kesäaikaan toimituksissa voi olla viivettä, ilmoitamme näistä aina kuitenkin erikseen. Normaalisti voit odottaa tuotteen saapuvan 1-7 pvän kuluttua maksun saapumisesta, riippuen oletko valinnut kirjeen vai paketin. Voit myös noutaa yli 10 euron tilaukset sovitusti, lue lisää kohdasta ”Toimitusehdot”. 

Otamme mielellämme ideoita vastaan tuotteista, joita sinä haluaisit kaupassa nähdä. Jos olet nähnyt missäpäin maailmaa vaan jonkun kivan tuotteen, ilmianna se meille ja pian voit saada näitä lisää myös Suomesta!

Jätäthän meille rohkeasti kehitysideoita tai jos vaikka toivoisit näkeväsi jotain tiettyä myynnissä meillä, kerro siitä. Jos etsit jälleenmyyjää tuotteillesi, ota rohkeasti yhteyttä.

Kivatkamat – iloisen ilmeen verkkokauppa, kivojen kamojen koti! 🙂


4 ajatusta aiheesta “Meistä”

 1. Hi! kivatkamat.fi

  Did yоu knоw thаt it is pоssiblе tо sеnd аppеаl lеgitimаtе wаy?
  Wе prоviding а nеw mеthоd оf sеnding аppеаl thrоugh соntасt fоrms. Suсh fоrms аrе lосаtеd оn mаny sitеs.
  Whеn suсh businеss prоpоsаls аrе sеnt, nо pеrsоnаl dаtа is usеd, аnd mеssаgеs аrе sеnt tо fоrms spесifiсаlly dеsignеd tо rесеivе mеssаgеs аnd аppеаls.
  аlsо, mеssаgеs sеnt thrоugh соntасt Fоrms dо nоt gеt intо spаm bесаusе suсh mеssаgеs аrе соnsidеrеd impоrtаnt.
  Wе оffеr yоu tо tеst оur sеrviсе fоr frее. Wе will sеnd up tо 50,000 mеssаgеs fоr yоu.
  Thе соst оf sеnding оnе milliоn mеssаgеs is 49 USD.

  This оffеr is сrеаtеd аutоmаtiсаlly. Plеаsе usе thе соntасt dеtаils bеlоw tо соntасt us.

  Contact us.
  Telegram – @FeedbackMessages
  Skype live:contactform_18
  WhatsApp – +375259112693
  We only use chat.

 2. Dear sir/ma
  We are a finance and investment company offering loans at 3% interest rate. We will be happy to make a loan available to your organisation for your project. Our terms and conditions will apply. Our term sheet/loan agreement will be sent to you for review, when we hear from you. Please reply to this email ONLY cookj5939@gmail.com

  Regards.
  James Cook
  Chairman & CEO Euro Finance & Commercial Ltd

 3. Hello! kivatkamat.fi

  We put up of the sale

  Sending your message through the Contact us form which can be found on the sites in the Communication section. Contact form are filled in by our program and the captcha is solved. The profit of this method is that messages sent through feedback forms are whitelisted. This method increases the probability that your message will be open.

  Our database contains more than 27 million sites around the world to which we can send your message.

  The cost of one million messages 49 USD

  FREE TEST mailing Up to 50,000 messages.

  This message is created automatically. Use our contacts for communication.

  Contact us.
  Telegram – @FeedbackMessages
  Skype live:contactform_18
  WhatsApp – +375259112693
  We only use chat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös