Kukkatipat ovat lääkäri, bakteorologi, immunologi ja homeopaatti, tohtori Edward Bachin  1930-luvulla kehittämä luonnollinen ja tehokas hoitomuoto.  Bach-kukkaterapialla ei hoideta fyysistä vaivaa tai sairautta, vaan usein niiden taustalla olevaa (tai pelkkää) henkistä ristiriitaa, psyykkistä kielteistä tilaa kuten pelkoa, epävarmuutta, vihaa, huolestuneisuutta, masennusta ja stressiä. Tällainen kielteinen tunnetila voi ilmetä sekä fyysisenä että psyykkisenä oireiluna.

Bach-kukkauutteet  vaikuttavat mielen tasapainoon ja hyvänolon tunteeseen. Jokaisella Bach-kukkatipalla on oma vaikutuksensa tiettyyn henkiseen tilaan, ja niitä voidaan käyttää yksittäin tai yhdistäen toisiinsa, kuitenkin max 7. tipan yhdistelmänä. Kukkauutteita on käytetty erinomaisin tuloksin ympäri maailman kymmeniä vuosia perinteisen ja täydentävän terveydenhuollon ammattilaisten keskuudessa sekä itsehoidossa. 

Riittoisat kukkatipat on helppo ja turvallinen tapa lisätä omaa henkistä hyvinvointia, aina kun sitä tarvitset. Rescue Remedy-tipat ovat suosittuja ja niitä käytetän joissakin Euroopan maissa esim. ambulansseissa rauhoittamaan potilaita.

Kukkatippoja voi käyttää myös lapsille ja eläimille. Lapsille voidaan kerrallaan valita korkeintaan kuutta eri kukkauutetta. 

Eläimille valinta tehdään samaan tapaan kuin ihmisilläkin , mutta hoito kestää yleensä vain muutamia päiviä. Myös eläimissä on nähtävissä persoonallisuuden piirteitä tai pelkotiloja. Voit antaa tipat juomaveteen tai namipalaan.
Oikein säilytettynä tipat eivät käytännössä vanhene koskaan (elintarvikelain vuoksi ”vanhenemispäivä” pitää olla merkittynä). Tipat ovat erittäin riittoisia.

MUUTAMA LINKKI ANTAMAAN LISÄTIETOA (kopioi ja liitä selaimeen):
************************************************
Suosittelemme lukemaan lisää kukkatipoista esimerkiksi täältä (englanniksi): http://www.bachflower.com/
**********************************************
Apu tippojen valintaan, mitkä tipat valitsisin? (englanniksi): https://www.ainsworths.com/bach-mm/

Näytetään tulokset 1–12 / 34

  • Kukkatipat
  • chestnut bud
Scroll to Top