Orgoniitit ovat orgaanisen polyesterihartsin ja metallin mahdollisimman tiivistä seosta. Seoksen jokaisen metallihipun tai -lastun välissä on kerros orgaanista ainesta, hartsia. Orgoniitin olennaisina osina toimivat kvartsikristalli sekä muunlaiset energeettisiä ominaisuuksia sisältävät kivet. Kristalli on useimmiten kuparispiraalin sisällä, ja se onkin olennainen osa orgoniittia. Kuparispiraalin uskotaan uskotaan kiihdyttävän energian virtausta ja toimivan eräänlaisena ”antennina” energiverkostossa joka ympäröi maata.

Orgoniiteilla uskotaan olevan lukuisia hyvää tekeviä vaikutuksia, tärkeimpänä erilaisten säteilyiden kuten kännykästä ja muista elektroniisista laitteista tulevan säteilyn neutralisointi ja harmonisointi. Orgoniittien on uskottu myös parantavan unta, vaikuttavien kasvien kasvuun suotuisasti, helpottavan masennusta, vaikuttavan lemmikkieläimiin rauhoittavasti, rauhoittavan huonoja ”viboja” niin kotona kuin työpaikoilla jne.

Kivatkamat ei takaa orgoniittien suotuisia vaikutuksia, mutta haittaa näistä ei ainakaan ole! 🙂

Tuotteet ovat Intiassa käsityönä tehtyjä, joten jokainen orgoniitti on oma yksilönsä. Tämän vuoksi pieniä eroja voi olla kuvien orgoniitteihin.

Näytetään kaikki 9 tulosta

Scroll to Top