Bach kukkatipat Water Violet, 20ml ( sisäänpäinkääntyneisyys, ”epäsosiaalisuus”)

11,50 

Saatavuus: Varastossa

Vertaa

Kukkauutteen valinnassa on tärkeää tiedostaa oma tunnetilansa mahdollisimman tarkasti- mikä on se ”syvin” ja voimakkain tunne, mihin tarvitsen helpotusta. Huom! Tipat eivät ole lääke, vaan hyvinvointia lisäävä valmiste jolla VOI olla juuri sinulle apua tuova vaikutus. 

Water Violet eli vesisulka (Hottonia palustris). Tunne: ”Viihdyt itseksesi, tunnet joskus yksinäisyyttä.”

Water Violet – tyyppiset ihmiset ovat tietäviä, tyyniä ja kyvykkäitä. He ovat hiljaisia, hillittyjä ihmisiä, joilta kysytään usein neuvoa, mutta he eivät tyrkytä omia mielipiteitään tai toiveitaan muille. Lempeinä ja itseensä luottavaisina heillä on tunne omasta erinomaisuudestaan. Äärimmilleen vietynä he voivat olla eristäytyviä ja vaikuttavat ylpeiltä, ylenkatseellisilta ja alentuvaisilta. Kun he ovat väsyneitä tai häiriintyneitä liian monista ulkoisista tekijöistä, heillä on taipumuksena vetäytyä, jolloin he vaikuttavat epäsosiaalisilta ja kylmiltä. Kärsiessään he pitävät ongelmansa omana tietonaan. He eivät nojaudu toisiin saadakseen tukea, ja heitä saatetaankin pitää emotionaalisesti kylminä. Heidän on vaikea avautua muille, ja siksi he vetäytyvät helpommin oman tyynen ulkokuorensa taakse.

Water Violetin positiivisena mahdollisuutena on lämpimämpi suhde toisiin ihmisiin, vaikka samalla säilytetäänkin oma viisaus ja arvokkuus. Water Violet – ihmiset ovat halukkaita auttamaan muita oman tietonsa ja viisautensa avulla. Rauhallisina, seesteisinä ja ylväinä he pystyvät ymmärtämään ja myötäelämään muiden kanssa. He asettavat usein kykynsä muiden palvelukseen esimerkiksi neuvonantajina ja opettajina.

Water Violetista voi olla apua esim. lapsille ja nuorille, ketkä haluaisivat olla sosiaalisempia ja saada lisää esim.ystäviä, mutta ovat syystä tai toisesta kyvyttömiä olemaan itse aloitteellisia sosiaalisesti.

Valmistusmaa: Britannia

Käyttö: Laita 2-4 tippaa veteen ja juo rauhallisesti.  Voit myös laittaatipat suoraan kielelle. Yhdistellessäsi eri tippoja, lisää kaksi tippaa kutakin uutetta (max 7 uutetta) lähdevettä (koska kraanavedessä on kaikenlaista muutakin mikä heikentää säilyvyyttä) sisältävään sekoituspulloon ja nauti neljä tippaa neljä kertaa päivässä. Käyttöliuos säilyy n. 2 viikkoa.

Avatulla pullolla ei ole palautusoikeutta, koska se ei ole enää myyntikelpoinen.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Max. 25 asteen lämpötilassa.

Paino 50 g (gramma)
Scroll to Top