Laukun järjestelijä, monta väriä, 28x9x17cm

12,50 

Laukunjärjestelijän avulla saat lempilaukkuusi mahtavan määrän taskuja ja koteloita, joihin voit järjestää tavarasi juuri niinkuin itse haluat.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsana tuotteelle
Vertaa

Ihana laukku muuten, mutta sen pohjalta ei vaan löydä mitään kun kaikki tavarat on hujanhajan laukun pohjalla? Tuttu tunne, mutta nyt siihen on kätevä ratkaisu!

Laukunjärjestelijän avulla saat lempilaukkuusi mahtavan määrän taskuja ja koteloita, joihin voit järjestää tavarasi juuri niinkuin itse haluat. Ja mikä parasta, järjestelijässä on kahvat, joten voit siirtää järjestelijän sisältöineen toiseen laukkuun todella näppärästi. Jos jokin tykötarve on kaikesta huolimatta edelleenkin kadoksissa, voit nostaa kahvojen avulla järjestelijän pöydälle erikseen, etsiä tavaran, ja nostaa järjestelijän takaisin laukkuun. Enään ei ole siis tarvetta nostella ensin kaikki muut tavarat laukusta pois löytääksesi hukkuneen tavaran.

Järjestelijä toimii loistavasti myös kosmetiikkapussukkana ihan erikseen.

Loistava lahja teinille, äidille, siskolle, veljelle, vaarille, isälle,  matkustelevalle ystävälle, mummolle, kummille, opettajalle, päiväkodin tädille…. kenelle vain! 🙂

Järjestelijän koko : 28cm x 9cm  x 17cm
Muistathan mitata laukkusi, että järjestelijä mahtuu sinne 🙂

 

 

Paino 78 g (gramma)
Väri

kirkas vihreä, lila, kahvinruskea, keltainen, musta, punainen, sininen, turkoosi, vaaleanpunainen

Scroll to Top