Mehiläisvahakelmu ihanilla kuoseilla, 4-pakkaus, kääreiden koot S, M, L, XL

18,80 

Nyt voit heittää kelmut lopullisesti pois, ja siirtyä ruoan säilytyksessä ekologiseen vaihtoehtoon, jota voit käyttää uudelleen ja uudelleen, vähintään vuoden ajan!

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,
Vertaa

Haluatko vähentää muovijätettä? Nyt voit heittää kelmut lopullisesti pois, ja siirtyä ruoan säilytyksessä ekologiseen vaihtoehtoon, jota voit käyttää uudelleen ja uudelleen, vähintään vuoden ajan!

Tässä setissä on peräti neljä kappaletta erikokoisia, kivalla printillä varustettuja mehiläisvahakelmuja, joita voit käyttää tavallisen muovikelmun tapaan. Käytä leipien päälle, juuston päälle, kulhon päälle, kääri kasvikset.. mihin vain tarvitset suojaa, ei kuitenkaan raa’alle lihalle eikä kalalle suositeltavia. Kelmujen valmistukseen on käytetty 100% ekopuuvillaa, mehiläisvahaa, puuhartsia ja jojoba-öljyä. Kääreet ovat antibakteerisia, mikä entisestään parantaa säilyvyyttä.

Käyttöohje: Muotoile kääre käsiesi lämmön avulla kohteen ympärille. Käytön jälkeen pyyhi mahdolliset muruset pois ja pese tarvittaessa VIILEÄLLÄ tai haalealla vedellä , anna kuivua tasaisella alustalla (älä rutista kuivaksi!), ja säilytä rullalla tai teitettuna. ÄLÄ ALTISTA KÄÄRETTÄ KUUMALLE, koska silloin mehiläisvaha lähtee pois.

Oikein käytettynä kääreistä on iloa jopa vuodeksi tai ylikin, jonka jälkeen ne voi heittää huoletta pois, sillä kääreet ovat 100% biohajoavia. Kääreisiin voi tehdä myös uuden mehiläisvahakäsittelyn.

Ihana lahjaidea kenelle tahansa!

Pakkauksessa olevat koot:

  • S 10 x 10cm
  • M 18 x 20 cm
  • L 26 x 28 cm
  • XL 33 x 36 cm

Valmistusmaa: Irlanti, Irelandbeeswaxwraps

 

 

Paino 95 g (gramma)
Kelmun kuosi

Fantti, Kiiwi, Mehiläinen, Sininen kettu, Sininen kukka

Scroll to Top