NATURETTE Kodinpuhto siivoussaippua, Piparminttu – ekologinen, luomu, 120g

13,40 

Kodinpuhto sopii kaikille kodin koville pinnoille, jopa tiskaamiseen ja ikkunan pesuun. Myös kengät ja rukkaset voidaan pestä saippualla.

Saatavuus: Varastossa

Vertaa

Natureten arvot pohjautuvat eettisyyteen ja luonnon kunnioittamiseen. Laadukkaat raaka-aineet joita käytämme, ovat puhtaita ja uusiutuvia luonnonainesosia. Kaikki tuotteet ovat 100% luonnollisia, ilman keinotekoisia ja haitallisia ainesosia. Huomioimme ympäristöystävällisyyden ja eettisyyden aina tuotteen valmistuksesta tuotteen hävittämiseen. 

Kodinpuhto saippuat valmistetaan luomu kookos-, ja oliiviöljystä. Tuoksu saadaan luomu 100% eteerisistä öljyistä.Saippuoiden ylirasvoitus prosentti on 0%, jotta pesuteho on laadukas.

Kodinpuhto sopii kaikille kodin koville pinnoille, jopa tiskaamiseen ja ikkunan pesuun. Myös kengät ja rukkaset voidaan pestä saippualla.

VINKKI! (Jota voimme omalla kokemuksella suositella) : Voit raastaa tämän palasaippuan suihkepulloon, jolloin saat kätevästi suihkutettavaa pesuainetta. Tai, voit myös hieroa siivoussaippuaa joko suoraan pinnoille tai siivousrättiin, ja  pyyhkiä sitten pinnat. Monta tapaa käyttää tätä luontoystävällistä, hyvin riittoisaa saippuaa! Suihkupulloon raastettuna saippua kestää helposti jopa vuoden! Raastetta ei tarvitse pulloon kuin joitakin teelusikallisia, lämmintä vettä perään ja saippua sulaa veteen, valmista!

Saippua pakataan ekolaatuiseen ruskeaan paperiin, ja päällä oleva etiketti on maatuvaa paksua paperia.

Ainesosat: Sodium Cocoate (luomu saippuoitu kookosöljy), Sodium Olivate (luomu saippuoitu oliiviöljy), Distilled water (tislattu vesi), Glyserin (glyseriini), Mentha Piperita (luomu 100% piparmintun eteerinen öljy)

Koko:120g

Valmistus: LuovaStore,  Suomi, Mänttä-Vilppula

Toimitus pakettina koska paksuus yli 3cm.

Paino 160 g (gramma)
Scroll to Top