NURME SEA MINERAL SOAP -SUOLASAIPPUA 100G, vegaaninen

6,70 

Auttaa pitämään ihon pehmeänä ja nuorekkaana. Sopii kasvojen ja vartalon pesuun sekä parranajoon.

Varasto loppu

Vertaa

Nurmen luonnonkosmetiikkatuotteet ovat pienen perheyrityksen Virossa valmistamia tarkoinvalikoiduista raaka-aineista.  Tuotteet ovat 100% käsintehtyjä eivätkä ne sisällä keinotekoisia säilöntä-, väri tai tuoksuaineita.

Nurmen arvot ovat fyysistä ja henkistä tyytyväisyyttä sekä elämistä sopusoinnussa luonnon kanssa. Uskomme, että voidaksemme elää onnellista ja aktiivista elämää, on kuunneltava kehoa. Hyvä terveys alkaa huolehtimalla itsestään, nauramalla paljon ja nauttimalla elämästä! Ja se on juuri sitä, mitä haluan tarjota kaikille Nurme-tuotteiden kautta.

Auttaa pitämään ihon pehmeänä ja nuorekkaana. Sopii kasvojen ja vartalon pesuun sekä parranajoon. Saippua sisältää merisuolan lisäksi mm. vaaleanpunaista kaolin-savea joka opii ihanteellisesti pH-neutraalin koostumuksensa ansiosta herkälle ja punoitukseen taipuvaiselle iholle. Sillä on uudistavia, puhdistavia ja rauhoittavia ominaisuuksia.

Virkistävä sitrustuoksu.

Vegaaninen.

Vinkki! Ihanan lahjan saat, kun yhdistät saippuan meiltä löytyvän puisen tai bambuisen saippuatelineen kanssa! 

INCI: Olea Europaea(Olive) Fruit Oil, Cocos Nucifera(Coconut) Oil, Aqua, Maris Sal (Sea salt), Cymbopogon Winterianus (Citronella) Herb Oil, Kaolin (pink clay), Geraniol*, Limonene*, Citronellol*

* Occurs naturally in essential oils.

Valmistusmaa: Viro

Paino 100 g (gramma)
Scroll to Top