Orgoniitti Ametisti, n . 7 x 7 x 7 cm

22,50 

Varasto loppu

Vertaa

Orgoniitit ovat energikenttiä puhdistavia orgaanisen polyesterihartsin ja metallin mahdollisimman tiivistä seosta.
Orgoniiteilla uskotaan olevan lukuisia hyvää tekeviä vaikutuksia, tärkeimpänä erilaisten säteilyiden kuten kännykästä ja muista elektroniisista laitteista tulevan säteilyn neutralisointi ja harmonisointi. Orgoniittien on uskottu myös parantavan unta, vaikuttavien kasvien kasvuun suotuisasti, helpottavan masennusta, vaikuttavan lemmikkieläimiin rauhoittavasti, rauhoittavan huonoja ”viboja” niin kotona kuin työpaikoilla jne. Kivatkamat ei takaa orgoniittien suotuisia vaikutuksia, mutta haittaa näistä ei ainakaan ole! 🙂 Ei ole väliä uskotko vaikutukseen vai et; orgoniitti tekee kyllä työnsä ja on vähintäänkin samalla myös kaunis esine. 

Tuotteet ovat Intiassa käsityönä tehtyjä, joten jokainen orgoniitti on oma yksilönsä. Tämän vuoksi pieniä eroja voi olla kuvien orgoniitteihin.

Tämä kaunis orgoniitti sisältää ametistia, jonka uskotaan olevan suojeleva ja rauhoittava kivi. Se poistaa kipuja ja rauhoittaa kehoa. Ametisti on sisäisen rauhan kivi, jolla on korkea henkinen värähtely. Loistava meditointikivi, joka hiljentää mielen ja vahvistaa intuitiota. Auttaa myös uniongelmissa ja päästämään irti riippuvuuksista.

Valmistusmaa : Intia

Koko: n. 7 x 7 x  7cm

Paino 260 g (gramma)
Scroll to Top