Orgoniitti Lapis Latsuli, n.7 x 7 x 7 cm

22,50 

Varasto loppu

Vertaa

Orgoniitit ovat energikenttiä puhdistavia orgaanisen polyesterihartsin ja metallin mahdollisimman tiivistä seosta.
Orgoniiteilla uskotaan olevan lukuisia hyvää tekeviä vaikutuksia, tärkeimpänä erilaisten säteilyiden kuten kännykästä ja muista elektroniisista laitteista tulevan säteilyn neutralisointi ja harmonisointi. Orgoniittien on uskottu myös parantavan unta, vaikuttavien kasvien kasvuun suotuisasti, helpottavan masennusta, vaikuttavan lemmikkieläimiin rauhoittavasti, rauhoittavan huonoja ”viboja” niin kotona kuin työpaikoilla jne. Kivatkamat ei takaa orgoniittien suotuisia vaikutuksia, mutta haittaa näistä ei ainakaan ole! 🙂 Ei ole väliä uskotko vaikutukseen vai et; orgoniitti tekee kyllä työnsä ja on vähintäänkin samalla myös kaunis esine. 

Tuotteet ovat Intiassa käsityönä tehtyjä, joten jokainen orgoniitti on oma yksilönsä. Tämän vuoksi pieniä eroja voi olla kuvien orgoniitteihin.

Lapis Latsuli on kaunis sininen kivi, jonka uskotaan vahvistavan intuitiota, henkisyyttä ja myös suojelevan meitä. Lapis latsuli on voimakas kivi vahvistamaan henkisiä kykyjä ja kantajansa luontaisia lahjoja.  Kiven sanotaan lievittävän vihaa ja negatiivisia ajatuksia.  Lapis Latsuli on yksi vanhimmista ihmisen käyttämistä kivistä henkisiin tarkoituksiin. Mm. parantajat, papit ja ylimystö ovat käyttäneet sitä antamaan voimaa, viisautta sekä stimuloimaan psyykkisiä ominaisuuksia.

Valmistusmaa: Intia

Koko: n. 7 x 7 x  7cm

Paino 260 g (gramma)
Scroll to Top