Orgoniitti, Sateenkaarikuukivi

22,50 

Varasto loppu

Vertaa

Orgoniitit ovat energikenttiä puhdistavia orgaanisen polyesterihartsin ja metallin mahdollisimman tiivistä seosta.

Orgoniiteilla uskotaan olevan lukuisia hyvää tekeviä vaikutuksia, tärkeimpänä erilaisten säteilyiden kuten kännykästä ja muista elektroniisista laitteista tulevan säteilyn neutralisointi ja harmonisointi. Orgoniittien on uskottu myös parantavan unta, vaikuttavien kasvien kasvuun suotuisasti, helpottavan masennusta, vaikuttavan lemmikkieläimiin rauhoittavasti, rauhoittavan huonoja ”viboja” niin kotona kuin työpaikoilla jne.

Kivatkamat ei takaa orgoniittien suotuisia vaikutuksia, mutta haittaa näistä ei ainakaan ole! 🙂 Ei ole väliä uskotko vaikutukseen vai et; orgoniitti tekee kyllä työnsä ja on vähintäänkin samalla myös kaunis esine. 

Tuotteet ovat Intiassa käsityönä tehtyjä, joten jokainen orgoniitti on oma yksilönsä. Tämän vuoksi pieniä eroja voi olla kuvien orgoniitteihin.

Sateenkaarikuukivi tunnetaan myös nimellä valkoinen labradoriitti.  Sateenkaarikuukivi on kuitenkin vakiintunut kauppanimikkeeksi kuukiven kanssa energioiden samankaltaisuuden vuoksi. Kuukiven tavoin sateenkaarikuukivikin on erinomainen apulainen tasoittamaan kuunkierron aiheuttamaa levottomuutta ja se on tehokkaimmillaan täyden kuun aikaan. Se on voimallinen transformaatiokivi ja uusien alkujen sekä unelmien toteuttamisen kivi. Sateenkaarikuukivi hoivaa ja suojaa, kun aloitat uusia projekteja, uuden työn tai uuden parisuhteen. Kivi sopii hyvin myös matkailijoille. Se suojelee reissaajia kuun energialla, sekä vahvistaa intuitiota, jotta matkailija pysyy hieman valppaampana ja osaa väistää mahdollisia haittatilanteita. Kivi auttaa matkailijoita myös tasaamaan aikaerorasitusta, tai sitä voi käyttää kotonakin esimerkiksi vuorotyöstä johtuvan unirytmin tasaamiseen. Voit käyttää kiveä myös feminiinienergiasi vahvistamiseen, sekä hormonikuohujen tasaamiseen.

Paino 300 g (gramma)
Scroll to Top