Orgoniitti , Vuorikristalli

22,50 

Varasto loppu

Vertaa

Orgoniitit ovat energikenttiä puhdistavia orgaanisen polyesterihartsin ja metallin mahdollisimman tiivistä seosta.
Orgoniiteilla uskotaan olevan lukuisia hyvää tekeviä vaikutuksia, tärkeimpänä erilaisten säteilyiden kuten kännykästä ja muista elektroniisista laitteista tulevan säteilyn neutralisointi ja harmonisointi. Orgoniittien on uskottu myös parantavan unta, vaikuttavien kasvien kasvuun suotuisasti, helpottavan masennusta, vaikuttavan lemmikkieläimiin rauhoittavasti, rauhoittavan huonoja ”viboja” niin kotona kuin työpaikoilla jne. Kivatkamat ei takaa orgoniittien suotuisia vaikutuksia, mutta haittaa näistä ei ainakaan ole! 🙂

Tuotteet ovat Intiassa käsityönä tehtyjä, joten jokainen orgoniitti on oma yksilönsä. Tämän vuoksi pieniä eroja voi olla kuvien orgoniitteihin.

Vuorikristallin uskotaan olevan voimakas auran puhdistaja ja mestariparantaja. Kivistä monipuolisin, sillä se tasapainottaa kaikkia chakroja. Se luo ympärilleen kirkkautta, puhtautta ja valoa, nostaa energiatasoa paikassa jossa on ja luovuttaa suojelevaa energiaa. Vuorikristalli virittäytyy ihmisen omalle värähtelytaajuudelle ja poistaa energiatukoksia kehosta. Kivi parantaa ja tasapainottaa kaikki chakrat sekä avaa kruunuchakraa. Vuorikristalli sekä lähettää että vastaanottaa energiaa.

Valmistusmaa: Intia

Koko: n. 7 x 7 x 7 cm

Paino 260 g
Vieritä ylös