Silikoniset kengännauhat, 16kpl / pakkaus, monta eri väriä, aikuisille sekä lapsille

5,85 

Loistava keksintö, mikä helpottaa niin aikuisten kuin lastenkin elämää – ja näyttää samalla tyylikkäältä ja siistiltä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,
Vertaa

On aika pistää stoppi aukeaville kengännauhoille ja umpisolmuille!

Loistava keksintö, mikä helpottaa niin aikuisten kuin lastenkin elämää – ja näyttää samalla tyylikkäältä ja siistiltä. Silikoniset nauhat ovat joustavat mutta silti pitävät kengät napakasti jalassa myös juostessa. Erityisen kätevät esim.lasten pihakengissä, jotka täytyy saada nopeasti jalkaan ja jalasta pois. Helpottavat huomattavasti myös esim. erityislasten elämää, joilla voi olla vaikeuksia kengän nauhojen kanssa. Näillä nauhoilla teet kenkien kuin kenkien käytöstä mukavaa, nopeaa ja huoletonta!

Samat nauhat sopivat kaikkiin lasten ja aikuisten kenkiin, joissa on nauhojen reiät. Toinen puoli sileä, toinen puoli ”nauhamainen” kuvio, voit käyttää kumpaa puolta haluat!

Monta eri värivaihtoehtoa, valitse aina tyylikkäät mustat tai valkoiset tai piristä kenkiä valitsemalla vaikka pirtsakat monivärinauhat.

Nauhat on numeroitu (ks.kuva) joiden mukaan nauhat saa oikeaan järjestykseen. Lyhin nauha nro1 lähimmäs varpaita jne. Nauhojen mukana tulee ohje, joita noudattamalla saat nauhat oikein kiinnitettyä kenkiin. HUOM! Kaikkia nauhoja EI tarvitse käyttää (nauhoja on usein ”ylimääräisiä” tuossa 16kpln paketissa), ja voit jättää laittamatta väleistäkin nauhoja ettei kengästä tule liiankin kireä. Voit myös aloittaa nauhasta 2 jne.

Nauhojen väreissä ja tuotantoerissä voi olla pieniä jäykkyys/tiukkuuseroja. Nauhoja kannattaakin venytellä hieman ennenkuin niitä laittaa reikiin, näin ne ovat jo valmiiksi joustavammat.

Nauhojen laitto vaatii hermoja ja sormivoimia (+aikaa) mutta työn tekemisen jälkeen ovat monen mielestä vaivan arvoiset! 🙂

Ohjeet nauhojen asennukseen löydät tästä (PDF): OHJEET

Asiakkaalta kuultua:
”Huiput, pelastaneet monta aamua”
”Helpottaneet äidin ja erityislapsen elämää huomattavasti kun ei ole tarvinut tapella nauhojen kanssa, lapsi kyllä oppii aikanaan nauhojen sitomisenkin..”
”Toimivat, mutta vaatii kyllä hetken että nauhat saa paikoilleen”
”Jos on yhtään nivelvaivaiset sormet, pyydä jotakuta muuta laittamaan..”
”Nää on hyvä, ja lapsi löytää koulussa nopeammin omat kengät kun on iloisen väriset nauhat! ”

 

 

Paino 26 g (gramma)
Nauhojen väri

keltainen, Moniväri, Musta, oranssi, Pinkki, Punainen, Sininen, Valkoinen, Vihreä

Scroll to Top