Bach kukkatipat, Rescue Remedy , 10 ml (rauhoittava)

12,60 

Saatavuus: Varastossa

Vertaa

Huom! Kuvasta poiketen kyseessä siis 10ml pullo!

Kukkauutteen valinnassa on tärkeää tiedostaa oma tunnetilansa mahdollisimman tarkasti- mikä on se ”syvin” ja voimakkain tunne, mihin tarvitsen helpotusta. Huom! Tipat eivät ole lääke, vaan hyvinvointia lisäävä valmiste jolla VOI olla juuri sinulle apua tuova vaikutus. 

Rescue Remedy on viiden kukkatipan (Rock Rose, Impatiens, Clematis, Star of Bethlehem ja Cherry Plum ) yhdistelmä ns. aputippa, jonka tarkoitus on auttaa rauhoittumaan arjen jokapäiväisissä tilanteissa sekä suuremmissa elämänmuutoksissa. Erittäin hyvä ennen jännittäviä tilaisuuksia kuten pääsykokeet, ajokokeet ym. mitkä aiheuttavat suurta jännitystä ja jopa pelokkuutta. Rescue Remedy on erinomainen apu myös järkytykseen, shokkiin tai muihin hetkiin kun tunnetila on erittäin levoton tai ahdistunut hetkellisesti.

Valmistusmaa: Britannia

Käyttö: Laita 2-4 tippaa veteen ja juo rauhallisesti.  Voit myös laittaatipat suoraan kielelle. Yhdistellessäsi eri tippoja, lisää kaksi tippaa kutakin uutetta (max 7 uutetta) lähdevettä (koska kraanavedessä on kaikenlaista muutakin mikä heikentää säilyvyyttä) sisältävään sekoituspulloon ja nauti neljä tippaa neljä kertaa päivässä. Käyttöliuos säilyy n. 2 viikkoa.

Avatulla pullolla ei ole palautusoikeutta, koska se ei ole enää myyntikelpoinen.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Max. 25 asteen lämpötilassa.

 

Paino 50 g (gramma)
Scroll to Top