Orgoniitti Tiikerinsilmä, koko: n. 7 x 7 x 7 cm

22,50 

Varasto loppu

Vertaa

Orgoniitit ovat energikenttiä puhdistavia orgaanisen polyesterihartsin ja metallin mahdollisimman tiivistä seosta.
Orgoniiteilla uskotaan olevan lukuisia hyvää tekeviä vaikutuksia, tärkeimpänä erilaisten säteilyiden kuten kännykästä ja muista elektroniisista laitteista tulevan säteilyn neutralisointi ja harmonisointi. Orgoniittien on uskottu myös parantavan unta, vaikuttavien kasvien kasvuun suotuisasti, helpottavan masennusta, vaikuttavan lemmikkieläimiin rauhoittavasti, rauhoittavan huonoja ”viboja” niin kotona kuin työpaikoilla jne. Kivatkamat ei takaa orgoniittien suotuisia vaikutuksia, mutta haittaa näistä ei ainakaan ole! 🙂 Ei ole väliä uskotko vaikutukseen vai et; orgoniitti tekee kyllä työnsä ja on vähintäänkin samalla myös kaunis esine. 

Tuotteet ovat Intiassa käsityönä tehtyjä, joten jokainen orgoniitti on oma yksilönsä. Tämän vuoksi pieniä eroja voi olla kuvien orgoniitteihin.

Orgoniitti sisältää Tiikerinsilmä- kiveä, jonka uskotaan  lisäävän itseluottamusta, vapauttavan stressiä ja vahvistava heikkoa itsetuntoa. Suojeleva ja hyvä voimakivi lapsille ja vanhuksille.

Tiikerinsilmä  suojaa myös pahoilta energioilta ja hengiltä. Se vetää negatiivisia ajatuksia itseensä ja näin ollen poistaa ne kantajaltaan. Tuo vahvistavia energioita, jotka tasapainottavat ja rauhoittavat koko kehoa. Tiikerinsilmän uskotaan vetävän puoleensa säännöllistä rahavirtaa, jonka vuoksi se sopii hyvin yrittäjille. Fyysisellä tasolla tiikerinsilmän sanotaan lievittävän tehokkaasti kipuja ja turvotusta, kiihdyttävän aineenvaihduntaa ja antavan energiaa.

Valmistusmaa: Intia

Paino 260 g (gramma)
Scroll to Top