Kätevä ponnaripipo, monta eri väriä, kaksi mallia

9,90 

Tämä pipo lämmittää kuten muutkin pipot, mutta saat ponnarisi kätevästi vedettyä pipon läpi.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,
Vertaa

Ole valmiina tulevaan syksyyn ja talveen ja tilaa ponnaripiposi HETI! Myös ristikko-mallia on tilattu lisää ja varasto täydentyy syyskuussa! 

Huom! Piposta on siis KAHTA mallia, muistathan laittaa varastoseurannan juuri siihen malliin mitä haluat, tai molempiin jos on ihan sama. 🙂 Molemmat mallit ovat ihania!

PERINTEINEN malli: Pipossa on yksi reikä päälaella mistä saat ponnarin tai nutturan läpi.

RISTIKKO: Tässä mallissa on kaunis ristikko niskasssa, joka ylettyy aika ylös, saat itse valita mistä välistä vedät hiukset tai ponnarin läpi. Kaunis myös ilman ponnaria, jolloin ristikko jää näkyviin niskaan.

Pitkät hiukset ja aina ongelma mihin sen ponnarin pipossa työntäisi ettei jäisi rumaksi sarveksi pipon alle? Eipä hätää, nyt on tullut pelastus tähänkin pulmaan! Tämä pipo lämmittää kuten muutkin pipot, mutta saat ponnarisi kätevästi vedettyä pipon läpi. Niin kätevää ja ihanan lämmittävää! 🙂

Uusimmissa pipossa ei ole tagia ollenkaan reunassa.

Punaisen pipon sävy vaihtelee erittäin hieman, pyrimme aina laittamaan punaisen pipon oikean värin alle; jos on kirkkaampi menee tavallisen punaisen alle, jos vähän tummempi, menee viininpunaisen alle. Pipojen värit vaihtelevat hieman myös erittäin,  ja jokaisen silmä + kamera näyttää värit eri tavalla!

Pipon koko 23x19cm, reiän koko 4-9cm (kuminauhalla)
Suosittelemme käsinpesua 30-40 astetta

Materiaali: Tekokuitua (tuote on vegaaninen, koska eläinperäistä villaa ei ole käytetty)

 

 

Paino 100 g
Väri

beige, harmaa, musta, punainen, Punamusta, valkoinen, viininpunainen

Malli

Perinteinen, Ristikko

Vieritä ylös