Orgoniitti, Ruusukvartsi n. 7x 7 cm

22,50 

Varasto loppu

Vertaa

Orgoniiteilla uskotaan olevan lukuisia hyvää tekeviä vaikutuksia, tärkeimpänä erilaisten säteilyiden kuten kännykästä ja muista elektroniisista laitteista tulevan säteilyn neutralisointi ja harmonisointi. Orgoniittien on uskottu myös parantavan unta, vaikuttavien kasvien kasvuun suotuisasti, helpottavan masennusta, vaikuttavan lemmikkieläimiin rauhoittavasti, rauhoittavan huonoja ”viboja” niin kotona kuin työpaikoilla jne.

Kivatkamat ei takaa orgoniittien suotuisia vaikutuksia, mutta haittaa näistä ei ainakaan ole! 🙂 Ei ole väliä uskotko vaikutukseen vai et; orgoniitti tekee kyllä työnsä ja on vähintäänkin samalla myös kaunis esine. 

Tuotteet ovat Intiassa käsityönä tehtyjä, joten jokainen orgoniitti on oma yksilönsä. Tämän vuoksi pieniä eroja voi olla kuvien orgoniitteihin.

Ruusukvartsi tunnetaan rakkauden kivenä. Se lisää rakkautta kaikilla tasoilla tukien parisuhteita, romantiikkaa sekä naisellista energiaa. Ruusukvartsin avulla ihminen puhdistuu vihasta, pelosta, ja syyllisyydestä.  Näihin liittyvä stressi ja jännitys saavat samalla lievitystä. Ruusukvartsi avaa sydän chakraa. Se eheyttää ja poistaa suruja ja murheita.

Valmistusmaa: Intia

Koko: n. 8 x 8 x8 cm

Paino 260 g (gramma)
Scroll to Top